Naročite se na pregled

Za vse preiskave in preglede se je potrebno predhodno naročiti.

Informacije o čakalnih dobah in naročanju v okulističnih ambulantah lahku dobite tukaj.

Naše vrednote

30.11.2021

Praznični paket v Estetiki Vid

V prazničnem decembru vam v Estetiki Vid nudimo super pomlajevalni paket: 3 postopke kemičnega pilinga in profesionalni Dermaceutic set za ceno 210 Eur.

Praznični paket v Estetiki Vid

02.11.2021

Posebna ponudba v novembru 2021

Lasersko odstranjevanje dlak je ena najboljših lepotnih investicij. V letošnjem novembru vam nudimo zelo ugodne pakete laserskega odstranjevanja dlačic + GRATIS laminacijo obrvi ali kratek posvet glede pomlajevanja pri zdravnici.

Posebna ponudba v novembru 2021

29.10.2021

29.10. je Svetovni dan luskavice

Rdeče in srbeče luskaste lise na kolenih, komolcih, trupu in lasišču so največkrat diagnosticirani kot luskavica.

29.10. je Svetovni dan luskavice

04.10.2021

Posebna ponudba v oktobru

Kemična biorevitalizacija PRX-T33 za globinsko vlaženje in obnovo usnjice. V oktobru 3 postopki + brezplačna negovalna krema 290 EUR.

Posebna ponudba v oktobru

NOVICE

07.09.2021

Obvestilo

Obvestilo glede Odloka Vlade RS glede načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2.

Obvestilo
vid center ikona

NE SPREGLEJTE

Prim. mag. Ana Benedičič

Priporočila o zaščiti pred soncem so enaka za vse rase in tipe kože in pomeni stalna širokospektralna zaščita kože in oči skozi vse življenje.

NE SPREGLEJTE

Zakaj na pregled k okulistu?

Da bi ugotovili ali je vaš organ za gledanje, torej vaše oči, zdrav in vaš vid dober, morate opraviti popoln očesni pregled pri oftalmologu.

NE SPREGLEJTE

Prijazna novica

Izteka se leto, ki ni bilo lahko za nikogar. Mi vas želimo zato še pred koncem leta razveseliti s prijazno novico.

NE SPREGLEJTE

Rdečica na obrazu

Zdravila za trajno odpravo rozacee ni. Pomembna je sprememba življenskega stila in obisk dermatologa. Po postavitvi diagnoze, se lahko pod zdravnikovim nadzorom uspešno lajšajo simptomi bolezni.

NE SPREGLEJTE

Skrb in nega kože v menopavzi

Menopavza, ki se uradno začne eno leto po zadnji menstruaciji, lahko s seboj prinese tudi nekaj opaznih sprememb na koži in laseh. Sami in s pomočjo strokovnjakov lahko naredite marsikaj…

NE SPREGLEJTE

Hiperbarične kisikove terapije

Klinično je dokazano, da HBOT zagotavlja boljši imunski sistem, hitrejšo celično obnovo in deluje kot uspešna terapija proti staranju in stresu, torej pripomore k boljšemu zdravju in vitalnosti.

Ne spreglejte

100 % naravno Nege obraza

Pri nas vam nudimo izbrane nege obraza z vrhunsko naravno kozmetiko Trilogy, prilagojene prav vam.

Ali veš?

Slabšanje kratkovidnosti

Je najverjetneje povezano s pogosto akomodacijo, ki je prisotna pri bližinskem vidu (branje, delo za računalnikom,...). Kratkovidnim pacientom, predvsem mlajšim, zato priporočamo delo na blizu brez očal oziroma z nižjo korekcijo, tako zmanjšamo potrebo po akomodaciji.

Starostna degeneracija rumene pege

Za zdravljenje neovaskularne (mokre) starostne degeneracije rumene pege so od leta 2006 na voljo biološka zdravila, ki zavirajo tvorbo novega žilja in prepuščanja le-tega ter s tem zavirajo napredovanje bolezni. Nadomestki glukozamina, ki se pogosto uporabljajo pri pacientih z osteoartrozo, povzročajo povišan intraokularni tlak in posledično lahko vodijo v razvoj glavkoma oz. zelene mrene. (Eurotimes, oktober 2013)

Razvoj mrežnice

Japonski znanstveniki so iz embrionalnih matičnih celic pod vplivom signalnih molekul laboratorijsko razvili mrežnico, kar v prihodnosti obeta napredek v zdravljenju mrežničnih bolezni.

Zakaj izbrati naravno kozmetiko?

Koža absorbira med 60% in 90% izdelkov, ki jih uporabljamo. Uporaba naravnih in organskih izdelkov zagotavlja predvsem zdravje za našo kožo, ker ne vsebujejo sestavin, ki veljajo za potencialno nevarne, imajo majhen vpliv na okolje in niso testirani na živalih.

vid center ikona