Estetika

HiTop revitalizacija

Vitalizacijska terapija s HiTop
Vitalizacijska terapija s HiTop ® za revitalizacijo in regeneracijo telesa Stres je naš vsakdanji spremljevalec, ki tiho, vendar močno vpliva na naše telo. Zaradi stresa, tihega ubijalca, kot mu tudi pravijo, se lahko razvijejo različna obolenja bolečine neznanega izvora, številne vidne spremembe na koži,….

Prav tako stres vpliva na hitrejše staranje celic in celotnega telesa zaradi porušenega ravnovesja v pretoku snovi v in iz celic (spremembe na molekularnem in celičnem nivoju).

V Centru Vid vam lahko pomagamo ponovno vzpostaviti ravnovesje v celičnem pretoku snovi z visokotonsko terapijo HiTop. Je visokotonska terapija za izboljšanje celičnega metabolizma in regeneracijo poškodovanih tkiv. S terapijo dovajamo dodatno energijo v telo, kar ponovno aktivira poškodovane celice in tako olajša regeneracijo in revitalizacijo telesa. Po Hitop terapiji se občuti povečano vitalnost in s tem višjo kvaliteto življenja.

Terapijo priporočamo za blaženje stresnih situacij, pri regeneraciji psihofizične izčrpanosti ali zgolj kot preventivno vitalizacijsko terapijo.

Indikacije:
– fizični in psihični stres ter izčrpanost
– osvežitvena terapija za vsesplošno vitalizacijo

Po terapiji se pacient počuti sveže in okrepljeno. Z vitalizacijo celotnega telesa se poveča tudi odpornost telesa.