Estetika

HyperVibe vadba

HyperVibe vadba
Revolucionarna vibracijska vadba za učvrstitev in oblikovanje telesa!
DARILO DOBRODOŠLICE za vsako novo stranko: 1 BREZPLAČNI OBISK VADBE in 10 % popusta pri nakupu karte (ne velja za kombinirano karto).

HyperVibe je cenjena naprava za uporabo v wellness in fitness industriji za vse starosti, življenjske navade in fizične zmogljivosti.

Vibracijska plošča uporablja princip vibracijskega treninga, ki stimulira naravni telesni odziv na vibracije. Te vibracije prenašajo valove energije skozi telo ter spodbudijo mišične kontrakcije.

Vibracijski trening na HyperVibe napravi povzroči nestabilnost v človeškem telesu. Z vsako vibracijo je telo prisiljeno povzročiti refleksno mišično akcijo. Te mehanske spodbude povzročijo v našem telesu refleks na nateg, rezultat pa so močne mišične kontrakcije s katerimi se telo prilagaja vibracijam. Vibracije aktivirajo več kot 90% mišičnih vlaken, kar pomeni, da se aktivirajo tudi mišice-stabilizatorji, ki jih drugače le stežka aktiviramo.

CILJI HYPERVIBE VADBE SO GLOBALNO USMERJENI:
Aktivno staranje (povečanje mišične moči in storilnosti, izboljšanje ravnotežja, povečanje energije, povečanje kostne gostote, zmanjševanje stresnega hormona).
Zmanjšanje telesne teže in aktivna vadba (zmanjšanje podkožne maščobe).
Zdravje in lepota ženske (vibracijska vadba vzpodbuja proizvodnjo rastnega hormona, ki je pomemben za regeneracijo in obnovitvene procese, vadba vzpodbudi delovanje več telesnih sistemov, ki vplivajo na mišice, maščobne celice, kožo- zmanjšanje celulita, izboljšanje proizvodnje kolagena,…).
Rehabilitacija
Protibolečinska terapija in izboljšanje mobilnosti (povečanje motoričnih sposobnosti in fleksibilnosti, zmanjšanje bolečin v križu).

Uporabnost in prednosti HyperVibe vibracijskega treninga so velike in dokazane. Lahko izboljšajo individualno počutje in kakovost življenja v vseh starostnih obdobjih.