Estetika

Naravna nega nog

Nega nog
Lahek in zdrav korak vam omogočimo s profesionalno 100 % naravno pedikuro.

KLASIČNA PEDIKURA
S tem postopkom privoščimo vašim stopalom pravo malo razvajanje, osvežitev, lep izgled in lahkoten korak. Najprej noge namakamo v naravni kopeli, nato pedikerka nadaljuje nego s krajšanjem in oblikovanjem nohtov ter odstranjevanjem nohtne kožice in trde kože na podplatih. Pedikuro opravljamo ročno in strojno, tako je lahko postopek natančen, hiter in temeljit. Na ta način obdelamo trdo kožo na peti, ki jo pobrusimo. S poliranjem nohta dosežemo bolj gladek, matiran in estetski noht. Nejprijetnejši del pedikure je kratka masaža stopal. Na koncu pa vam nohte po želji tudi nalakiramo. Klasično ali s permanentnim gel lakom.

Naj ne bo obisk pedikerke vaš ritual samo poleti in ob težavah, redna nega je izrednega pomena za vaš lahkoten in neboleč korak!

ZAHTEVNA PEDIKURA
Poleg postopkov opisanih pri klasični pedikuri, se pri zahtevni pedikuri obdela zahtevnejše otiščance, kurja očesa, vraščene nohte,…

PEDIKURA PLUS
Je storitev namenjena zares zahtevnim stopalom ali pa je lahko kombinacija klasične pedikure z dodatkom SPA ritualov: piling, masaža stopal in nog do kolen 10 min in klasično lakiranje.

Vse pripomočke in pilice za vsako stranko posebej razkužimo in steriliziramo kot je to zakonsko predpisano. S tem preprečimo različna nalezljiva obolenja kože in nohtov.