Optika

Optika center VID

Optika center VID
V sklopu podjetja Vid deluje že skoraj 20 let tudi očesna optika. Naši optiki vam bodo prijazno svetovali pri izbiri najustreznejšega modela in izdelali korekcijska očala za katera vam naše podjetje nudi 6 MESEČNO GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO!

KOREKCIJSKA OČALA
Ponujamo široko izbiro ženskih in moških okvirjev od najcenejših, ki jih dobite tudi na recept do vrhunskih okvirjev različnih blagovnih znamk. Če potrebujete očala za delo, branje, vožnjo, in vam videz ni najpomembnejši, vam lahko ponudimo visoko kakovostne očala po neverjetno nizki ceni. V očala lahko vgradimo enožariščna stekla (očala za daleč ali za blizu), dvožariščna stekla (očala za blizu in daleč v enem) ter večžariščna stekla (očala za vse razdalje), ki si jih lahko sami izberete oz. jih izberemo mi med kakovostnimi proizvajalci stekel.

SONČNA OČALA
Naša pestra izbira sončnih očal izbranih modnih, retro, klasičnih in športnih očal različnih blagovnih znamk,
vas bo zagotovo očarala. Lahko pa vam izdelamo tudi sončna očala z dioptrijo v želeni barvi in stopnji zatemnitve ter polarizacijska sončna očala z dioptrijo (primerno za športnike, jadralce in za vse, ki od sončnih očal pričakujete nekaj več). Vsa sončna očala, ki jih prodajamo imajo 100% UVA in UVB zaščito.

OTROŠKA KOREKCIJSKA IN SONČNA OČALA
Očala, ki so prilagojena za otroke različnih starosti. Očala za najmlajše imajo ortopedski nosnik, saj otroci še nimajo razvitega nosnega korena. Lahko so posebej ukrivljena za ušesi, da jim pri igri ne zdrsnejo z obraza. Otroška očala so tudi ustrezno zaščitena, da se otrok z njimi ne poškoduje. Sončna očala za otroke imajo 100% UVA in UVB zaščito.

SPECIALNA OČALA
– Očala s polarizacijskimi stekli
– Športna očala z dioptrijo
– Športna očala z večžariščnimi stekli
– Očala s fotosenzibilnimi stekli

KONTAKTNE LEČE
Po navodilu zdravnika specialista, lahko v našem Centru nabavite tekočine za leče in kontaktne leče (dnevne leče, 14 dnevne leče, mesečne leče, torične/cilindrične leče, posebne leče) različnih blagovnih znamk.

LUPE IN POVEČAVA
Ročne in specialne teleskopske lupe.

DODATKI ZA OČALA
Vrvice, etujiji, krpice.