Estetika

Profesionalna ZO® Skin Health nega obrazaZO® Skin Health by Dr. Zein Obagi medicinska kozmetika

V naši ponudbi imamo dermatološko kozmetiko za doseganje zdravja vaše kože.  V sklopu našega strokovnega tima vam bomo zagotovili odgovore na vsa vprašanja v zvezi s stanjem in možnostmi obravnave vaše kože.
ZO® Skin Health by Dr. Zein Obagi je najnovejša generacija medicinske kozmetike vodilnega dermatologa iz Beverly Hillsa dr. Zein Obagija.

Dr. Zein Obagi je zasnoval koncept ZO® Skin Health Circle, ki nudi terapevtske rešitve za zdravo in lepo kožo in preventivne rešitve za ohranjanje doseženih rezultatov.
Kozmetika ZO® Skin Health by Dr. Zein Obagi je široka paleta terapevtskih preparatov, rešitev za vsakodnevno nego kože in protokolov za obravnavo kože, ki zagotovijo in ohranijo zdravo kožo. Na podlagi najnovejših dosežkov s področja tehnologije, edinstvenih sistemov dostave, biotehnoloških kompleksov in preprostih formulacij, ti izdelki in protokoli omogočajo zdravnikom in terapevtom trajne rešitve pri doseganju zdrave kože ne glede na tip, spol ali starost.
Ta koncept povezuje terapevtsko nego v estetskem centru in vsakodnevno nego z najučinkovitejšo tehnologijo v izdelkih ZO® Skin Health za doseganje in ohranjanje zdrave kože.
ZO® Skin Health kozmetika učinkuje v globljih plasteh kože in deluje na celični ravni, zato se odlično dopolnjuje tudi z ostalimi estetskimi tretmaji, ki vam jih lahko ponudimo v našem centru.

Proces odstranjevanja nepravilnosti po konceptu ZO® Skin Health ima tri faze:


  1. Prva faza je priprava kože.

  2. Druga je prihod na personalizirano nego v naš dermatološko estetski center.

  3. Tretja je nadaljevanje nege s ciljem ohranjanja rezultatov.


1. Priprava kože
Če želimo doseči zdravo kožo, jo moramo najprej normalizirati in jo tako pripraviti za tretmaje in dnevno nego. Normalizacijo kože dosežemo s preparati za nego doma, ki vam jih priporočimo v našem centru na podlagi strokovne analize in na podlagi potreb vaše kože. Priprava kože pred nego v našem centru je enako pomembna kot sama nega in bo izboljšala celotno zdravje kože. Še več, koža, ki je pravilno pripravljena, se bo hitreje zacelila in dosegli bomo boljše rezultate. Najučinkovitejši tretma za pripravo kože in nege v post-proceduralni fazi ter tudi samo nego določimo na posvetu v našem centru.

Priprava kože – ZO® GSR™ Getting Skin Ready™

Čiščenje
● normalizacija kože s pravilnim čiščenjem
● odstranjevanje površinskih ostankov

Piling
● izboljšanje epidermalne obnove
● izboljšanje cirkulacije
● pospeševanje penetracije izdelka
● odstranjevanje odmrlih celic s površine kože

Nadzor mastnosti in toniziranje
● nadzor izločanja sebuma
● obnova PH kože
● pospeševanje penetracije izdelka
● stabilizacija suhe kože

2. Personalizirane nege – ZO® SKIN HEALTH Red Carpet

S profesionalno kozmetično nego obraza koži povrnemo mehkobo in ravnovesje, jo globinsko prečistimo, temeljito nahranimo in navlažimo ter preprečimo prezgodnje procese staranja. Vaša koža bo čista in gladka, vse vaše nevšečnosti z nečisto ali težavno kožo pa bodo postale preteklost. ZO® SKIN HEALTH Red Carpet nege so zasnovane za obravnavo širokega spektra težav kože, vključno s poškodbami zaradi sonca, hiperpigmentacijo, neenakomerno teksturo, kožo brez sijaja, gubami, aknami in rozaceo.

Cilj Red Carpet neg je izboljšati funkcijo kožne pregrade s ciljem doseganja odličnih rezultatov.

Nega ZO® SKIN HEALTH Red Carpet Sensible
Nega namenjena netolerantni in oslabljeni koži. Spodbuja obnavljanje in pospešuje regeneracijo. Nega za obnavljanje kože brez neželenih učinkov je namenjena vsem tipom kože, predvsem občutljivi in neodporni, upadli koži. Terapija omogoča nežno eksfoliacijo, ki v trenutku poživi utrujeno kožo, jo navlaži, odpravlja znake razbarvanosti ter ji vrne enakomernejši ten.

Opis postopka
Tretma se začne z nežnim čiščenjem in mikro eksfoliacijo, da se s kože odstrani površinska nečistoča. Z encimskim pilingom obnovimo povrhnjico brez vidnega luščenja kože. Koži damo mehkejši in svetlejši videz. V tej fazi opravimo tudi globinsko čiščenje kože, če je to potrebno.

Sledi maska in masaža obraza z ZO Aloe Hydra gelom s kumarami in kamilico za hlajenje in sprostitev kože. Tretma zaključimo z nanosom kombinacije preparatov z DNK encimi in EGF in zaščito pred soncem, obogateno z naravnim melaninom. Koža je vidno čista, čvrsta, obogatena in zaščitena.

Tretma traja 60 minut.

Za optimalne rezultate priporočamo uporabo preostalih izdelkov linije ZO® Skin Health by Dr. Zein Obagi.

Nega ZO® SKIN HEALTH Red Carpet Anti-aging
Nega je primerna za izboljšanje vseh tipov kože. Priporočamo jo vsem, ki želijo pomladiti kožo poškodovano zaradi UV sevanja, ublažiti drobne in statične kožne gube, stimulirati nastajanje kolagena, ublažiti pojavljanje hiperpigmentacij ter povečati odpornost kože.

Rezultati so vidni že po prvi negi. Za izboljšanje tonusa kože in teksture, pa strankam priporočamo serijo več tretmajev v mesecu dni in nato enkrat mesečno za vzdrževanje kakovosti kože.

Opis postopka
Tretma je zasnovan tako, da kožo očisti, obnavlja in navlaži. Začne se z nežnim vlažilnim čiščenjem in mikro eksfoliacijo, da se s kože odstrani površinska nečistoča. Sledi pomembna faza s kemičnim pilingom z izvlečki murve, sladkega korena in planike, ki vsebujejo koično in mlečno kislino. Kožo posvetlimo, izboljšamo njeno teksturo in zmanjšamo pore.
V tej fazi opravimo tudi globinsko čiščenje kože, če je to potrebno.

Postopek nadaljujemo z ohladitvijo, sprostitvijo in umiritvijo kože z masko in masažo obraza z  ZO Aloe Hydra gelom s kumarami in kamilico. Tretma zaključimo z nanosom kombinacije inovativnih preparatov za maksimalno vlaženje in obnovo. Kožo še zaščitimo pred UV sevanjem s kremo obogateno z naravnim melaninom. Koža je navlažena, sveža, čvrsta, in sijoča.

Tretma traja 60 minut.

Za optimalne rezultate priporočamo uporabo preostalih izdelkov linije ZO® Skin Health by Dr. Zein Obagi.

Nega ZO® SKIN HEALTH Red Carpet Akne in mastna koža
Nega je namenjena moškim in ženskam, najstnikom in odraslim, ki imajo težave z aknami. Primerna je za vneto kožo obraza, tudi tako z velikimi porami in prekomernim izločanjem sebuma. Terapija izboljšuje učinek čiščenja kože in preprečuje nastajanje aken.

Za izboljšanje stanja kože strankam priporočamo serijo več tretmajev v mesecu dni in nato enkrat mesečno za vzdrževanje kakovosti kože.

Opis postopka
S čiščenjem nežno odstranimo nečistočo, nato pa na kožo nanesemo izdelek mikro-scrub, ki z nje odstrani ostanke nečistoč. Nadaljujemo s pilingom, ki vsebuje kombinacijo AHA kislin in salicilne kisline in pomaga pri uravnavanju proizvodnje sebuma in čiščenju por.  Po pilingu opravimo tudi globinsko čiščenje kože.

Nanesemo masko in kožo zmasiramo s posebno mešanico hidratantnih faktorjev, maščobnih kislin in aminokislin. ZO bio-žveplova maska, ki zahvaljujoč evkaliptusu in kaolinu učinkuje antiseptično in razstrupljevalno, pospešuje okrevanje ter minimalizira nastajanje vnetnih procesov. Po tretmaju je koža pomirjena, očiščena in bolj zdravega videza.

Tretma zaključimo z nanosom izdelka z antioksidanti in zaščito pred soncem, ki je obogatena z naravnim melaninom, cinkovim oksidom in titanovim dioksidom. Koža je vidno čista in pomirjena.

Tretma traja 90 minut.

Za optimalne rezultate priporočamo uporabo preostalih izdelkov linije ZO® Skin Health by Dr. Zein Obagi.

Nega ZO® SKIN HEALTH Red Carpet Hiperpigmentacije
Nega vrača koži svetlost, zmanjšuje njeno prekomerno in neenakomerno obarvanost. Poenoti ten in teksturo kože.

Za izboljšanje stanja kože strankam priporočamo serijo več tretmajev v mesecu dni in nato enkrat mesečno za vzdrževanje kakovosti kože.

Opis postopka
Citratna, salicilna in mlečna kislina posvetlijo kožo ter zmanjšajo pore. Vlažilnemu čiščenju in blagi eksfoliaciji sledi globinsko čiščenje, če je potrebno. Nato pomirjajoča vitaminska maska in masaža obraza. Za močnejše posvetljevanje kože uporabimo Ossential Skin Brightening Sheet Masque z arbutinom in zelenim čajem, ki zmanjšuje proizvodnjo čezmernega pigmenta kože in zagotavlja kožnemu tkivu bogato vlažnost. Tretma zaključimo z nanosom učinkovitih ZO® Skin Health preparatov z antioksidanti, koencimi in zaščito pred soncem, ki preprečujejo nastajanje melanina in stimulirajo rast zdravih celic.

Tretma traja 60 minut.

Za optimalne rezultate priporočamo uporabo preostalih izdelkov linije ZO® Skin Health by Dr. Zein Obagi.

3. Ohranjanje rezultatov (nega kože doma)
Najboljše rezultate za mladostost in zdravje naše kože dosežemo s popolnim pristopom, to je kombinacija domače nege s profesionalnimi postopki v ordinaciji. Domača nega je zasnovana tako, da oplemeniti in ohrani dosežene rezultate s profesionalnimi postopki.
Domačo nego kože priporočamo v našem estetskem centru na podlagi individualnih potreb vaše kože.

Doživite se na noavo z ZO® Skin Health by dr. Zein Obagi!