Estetika

Trepalnice in obrvi

Urejanje trepalnice in obrvi
LIFTING NARAVNIH TREPALNIC
Je inovativna metoda, ki nežno privzdigne trepalnice, jih podaljša in naredi bolj voluminozne. S postopkom liftinga in barvanja trepalnic ustvarimo iluzijo podaljšanih trepalnic. Trepalnice so takoj videti debelejše, polnejše, številčnejše in z neverjetnim lokom naravnega izgleda.

Ne glede na to, ali so vaše trepalnice dolge ali kratke bodo z lifting učinkom postale izrazite.

– Nežno privzdignjene trepalnice
– Ustvari videz dolgih in voluminoznih trepalnic
– Oči naredi bolj izrazite, pogled globlji in bolj odprt
– Takoj viden učinek, ki traja do 4 tedne, ne da bi poškodovali trepalnice
– Primerno tudi za uporabnice kontaktnih leč

LAMINACIJA OBRVI
Laminacija obrvi je novejši lepotni postopek, za katerega se odloča vse več dam, ki imajo nepopoln oziroma asimetričen videz obrvi, tiste, katerih dlačice obrvi rastejo v različne smeri ali nimajo zapolnjenih in gostih obrvi.

Postopek ne spreminja drastično oblike in širine obrvi, ampak samo poudari obstoječe naravne obrvi in njihove prednosti, hkrati pa zmanjša pomanjkljivosti.
Ustvari videz urejenih, polnih in gostih obrvi.

Laminacija obrvi je za razliko od tetoviranja ali trajnega ličenja, povsem neboleča metoda, s katero so obrvi videti naravne in negovane.
Učinek samega postopka traja od štiri do pet tednov. V tem času se vam z obrvmi ne bo treba posebej ukvarjati, ampak jih le nežno česati.

Nasveti po laminaciji (24h po postopku):
• obrvi ne močite in se jih dotikate.
• izogibajre se savni, plavanju in izpostavljanju soncu.
• Ne uporabljajte krem z retinolom, AHA in BHA kislinami.
Po 24 urah je priporočljivo, da obrvi namažete z bolj mastno kremico. To naj postane vsakodnevna rutina za nego vaših obrvi.

OBLIKOVANJE OBRVI
Zagotovo ste že večkrat slišali, da so obrvi okvir obraza. In to še kako drži, saj napačno oblikovane in pretirano populjene obrvi pokvarijo še tako lep in pravilen obraz in profesionalen make up.

Namen oblikovanja obrvi je predvsem bolj odpreti oko, narediti obrvi bolj jasne, definirane in prefinjene ter področje okoli oči bolj jasno in čisto.

BARVANJE TREPALNIC IN OBRVI
Če so vaše trepalnice oz. obrvi svetle jih lahko pobarvamo z barvo, ki je obstojna vsaj mesec dni. Tako si boste prihranili dragoceni čas za vsakodnevno risanje obrvi in nanašanje maskare.