Estetika

Ohlapna koža

Ohlapna koža
ZATEZANJE IN UČVRSTITEV KOŽE Z LPG® ENDERMOLOGIJO®
Tehnologija LPG je klinično preizkušena tehnologija in znanstveno dokazano rešuje problem kopičenja maščob, celulita in povešene kože.

LPG® že več kot 30 let ponuja najnovejšo opremo in tehnologije, ki v celoti ustrezajo potrebam žensk in moških, ki skrbijo za svoj videz in zdravje. Če postopke LPG endermologie® vključimo v na splošno zdrav režim življenja z uravnoteženo prehrano in redno športno dejavnostjo, dosežemo s postopki pozitivne dražljaje celic, ki le te “ponovno aktivirajo”, kar jim omogoča, da ponovno dosežejo optimalno delovanje. Vključevanje postopkov LPG endermologie® v življenjski slog pomeni izbiro inteligentnega in odgovornega načina ohranjanja aktivnega in pomlajenega telesa.

Tehnika endermologija, s pomočjo LPG patentirane motorizirane lipomasažne glave, neboleče in brez stranskih učinkov nežno stimulira kožo, da ponovno aktivira upočasnjeno celično aktivnost. Prebujene ciljne celice nato obnovijo kožo od znotraj, kar se odraža na vidno pomlajeni koži in preoblikovanem telesu.

Že po 6 postopkih lahko vidite in občutite bolj čvrsto in preoblikovano telo. Odvisno od starosti in problema je priporočljivo opraviti več postopkov.

Rezultati so spektakularni in dolgotrajni, LPG terapije (limfna drenaža, lipomasaža in terapija za ohlapno kožo) pa sproščujoče in prijetne.

Med postopki LPG endermologie® ima stranka oblečeno posebno patentirano obleko ENDERMOWEAR LPG®. LPG® endermowear je ekskluzivna tehnična obleka, ki omogoča globinski oprijem tkiva in optimalno vidljivost tkiva med postopki. Nežno blago, ki ”diha” omogoča bolj intenzivno delovanje in zagotavlja maksimalno udobje med postopki.

Kaj lahko dosežemo z LPG terapijami:
1. ZMANJŠAMO MAŠČOBNE OBLOGE (vitkejša in usklajena postava)
Ravnotežje med proizvodnjo in izločanjem maščob se ustvarja skozi naravni proces, ki ga opravljajo celice imenovane adipociti. Tudi s popolnoma zdravim načinom življenja, se aktivnost teh celic sčasoma upočasni, kar vodi k pospešenemu shranjevanju maščob ter upočasnjeni krvni in limfni cirkulaciji.

Zahvaljujoč patentu LPG endermologie® lahko ciljano preoblikujemo problematične predele telesa (roke, hrbet, trebuh, pas, zadnjica, stegna …), s tem da se popolnoma prilagodimo vsakemu telesu posebej..S postopki stimuliramo adipocite, da ponovno aktivirajo naravno izločanje nakopičenih maščobnih oblog tudi tistih, ki jih s telesno aktivnostjo in dietami ne moremo zmanjšati. Hkrati mehansko delovanje motorizirane lipomasažne glave učvrsti kožo in ji povrne kompaktnost in tonus..

2. ODPRAVIMO VIDEZ CELULITA (vidno učvrščena koža brez celulita)
Celulit prizadene 90% žensk (tudi tiste bolj suhe in športnice) in je posledica tako skladiščenja maščobe v adipocitih (maščobnih celicah) in zadrževanje vode v telesu. S povečevanjem volumna maščobnih celic, se raztegujejo stene, kjer so celice uskladiščene (septe). Na ta način se stene deformirajo in ‘’vlečejo’’ površino kože oz. ji dajo neraven izgled.

Na tej točki se pojavi celulit in neizogiben videz pomarančne lupine.

S tehnologijo LPG zmehčamo in defibrotiziramo kožo in maščobno tkivo. Hkrati ta stimulacija omogoča naravno izločanje nakopičenih maščobnih oblog,in aktivacijo krvne in limfne cirkulacije. Koži povrne tonus in gladek izgled. Tehnologija LPG omogoča večdimenzionalno stimulacijo, ki v telesu aktivira različne fiziološke mehanizme.

3. UČVRSTIMO KOŽO (boljši tonus kože, bolj čvrsto telo z definiranimi konturami)
Zaradi nihanja teže, nosečnosti, staranja in drugih dejavnikov, koža počasi izgublja čvrstost in prožnost. Čeprav se občutek uvele kože lahko kaže po celotnem telesu, so nekatera področja vendarle bolj občutljiva: notranja stran stegen, trebuh, roke, itd.

S postopki LPG endermologie® nežno spodbujamo kožo, da prebudi celico mladosti (fibroblast). Ko je celica aktivirana, sintetizira nov kolagen, hialuronsko kislino in elastin. Rezultat tega je ponovna zgostitev dermisa na naraven način in bolj čvrsta koža.

4. PREOBLIKUJEMO TELO (bolj skladna postava)
Pri prekomerni teži je maščoba pogosto asimetrično in neenakomerno porazdeljena po telesu. Večinoma so bolj prizadeta področja so pas, trebuh, stegna in predvsem zadnjica. Dejstvo je, da redno sedenje s prekrižanimi nogami poslabša izgled vaše zadnjice, jo naredi bolj ploščato in asimetrično.

5. NOGE POSTANEJO LAHKOTNEJŠE – OBČUTEK LAHKIH NOG (takojšnje olajšanje in ponovno preoblikovanje videza nog).
Simptomi, kot so težke, boleče ali otekle noge in gležnji so posledica slabega krvnega in limfnega obtoka. V organizmu se kopičijo toksini, kar pojasnjuje nihanje obsega telesa preko celotnega dne in spremembe skozi ženski ciklus. Dolgotrajnega sedenje ali stoja, preslana prehrana, pretesna oblačila in visoke temperature lahko zmotijo pravilno delovanje obtočil.

V našem Centru svetujemo kombinacijo LPG postopkov z različnimi podpornimi terapijami: HiTop terapijo oz. HyperVibe vadbo.

HiTop – VISOKOTONSKA ELEKTROSTIMULACIJA
Zdravljenje z aparatom HiTop temelji na nihanju električnega polja v območju in nad območjem visokih tonov.

V estetiki se ta terapija uporablja pri oblikovanju telesa (odpravljanje celulita, limfna drenaža, izgorevanje maščob, lipoliza, itd.)

HYPERVIBE-VIBRACIJSKA VADBA ZA UČVRSTITEV IN OBLIKOVANJE TELESA
Poleg aparaturnih tehnik za zmanjšanje maščobnih oblog je v program oblikovanja telesa pomemno vključiti tudi aktivno vadbo. V našem Centru uporabljamo in priporočamo vadbo na vibracijski plošči HyperVibe, ki vam v samo 10 minutah redne vadbe omogoča:
– Zmanjšanje telesne teže
– Zmanjšanje obsega pasu
– Zmanjšanje videza celulita
– Izboljšanje tonusa kože in mišic.

Vadba je primerna za vse starostne skupine.