Estetika

Naša tehnologijaEmbody
Profesionalna aparatura, ki uporablja usmerjene elektromagnetne valove z visoko intenzivnostjo, ki stimulirajo mišice, da se več kot maksimalno krčijo. Neinvazivni in neboleči postopki pomagajo pri krepitvi, gradnji, definiciji mišic in izgorevanju maščob na področjih, kjer se običajno nabirajo maščobne obloge, kot so trebuh in stegna. Poleg tega s postopki lahko dosežemo izboljšan tonus zadnjice (dvig zadnjice).


Small Bubble je najodobnejša aparatura, za neinvazivno glajenje kože, ki z več tehnologijami združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev, globinsko vlaženje in učvrščevanje kože.

Laser Asclepion MCL 31 Juliet
Laser Asclepion MCL 31 Juliet se uporablja za zdravljenje stresne urinske inkontinence in sindroma ohlapne, suhe in atrofične nožnice.


Laser Asclepion MCL 31 Dermablade se uporablja za kirurško odstranjevanje kožnih izrastkov in zdravljenje kože poškodovane od sonca, brazgotin in strij.

Nordlys™ Multi-Application Platfor
Nordlys™ Multi-Application Platform | Candela Medical se uporablja za odpravljanje kožnih neestetizmov: odstranjevanje pigmentnih lezij, odstranjevanje kapilar na obrazu in nogah, strij, brazgotin, bradavic, glivičnih nohtov, aktiničnih keratoz, aken, zdravljenje starajoče kože, gub,…


Ultraformer III je neinvazivna multifunkcijska naprava, ki uporablja fokusiran ultrazvok pri katerem z isto sondo hkrati delujemo na kožo in podkožje. Z njo izvajamo neinvazivni lifting kože obraza in učvrstimo kožo na telesu. Ultrazvočni nastavki na različnih globinah fokusirano segrejejo majhen volumen kože, kar povzroči krčenje kolagena in spodbudi novotvorbo kolagena.


Lipocontrast® je kontrastna kriolipoliza, s katero s trojnim termalnim šokom učinkujemo na maščobne celice in povzročimo, da se maščoba utekočini in kristalizira, ter se tako uničijo maščobne celice. Z Lipocontrastom® lahko uničimo maščobne celice na trebuhu, bokih, hrbtu, zadnjici, stegnih, kolenih, rokah, na podbradku in v pasu. S postopkom ne poškodujemo okoliških tkiv, deluje samo na maščobne celice.

Ellman radiofrekvenčni aparat
Ellman radiofrekvenčni aparat uporabljamo za odpravljanje kožnih neestetizmov (kapilare, posamezne dlake, bradavice, fibromi, ostali benigni kožni izrastki).

Er-YAG ablativni laser
Er-YAG ablativni laser se uporablja za preoblikovanje povrhnjice in gornjega dela usnjice za glajenje in obnavljanje kože, proti razširjenim gubam, za dvig tonusa, odstranitev brazgotin, benignih znamenj, bradavic.

laser SmartLipo (Nd-YAG laser)
Odvečno lokalizirano telesno maščobo odstranjujemo z lasersko lipolizo. Za te posege uporabljamo laser SmartLipo (Nd-YAG laser).

laser TriActive
Z laserjem TriActive in metodo Dermodynamic vidno zmanjšamo celulit, uporabljamo ga tudi za kozmetični laserski lifting obraza s katerim dosežemo čudovit mladosten izgled.


Za napeto in bolj čvrsto kožo z vidno zglajenimi gubami na obrazu, vratu, dekolteju in hrbtišču rok. Za napeto kožo na rokah, nogah in trebuhu. Brez kirurškega noža ali uporabe injekcij. Napredna radiofrekvenčna tehnologija Ellman s Pelleve sistemom.

Napredna radiofrekvenčna tehnologija s Pelleve sistemom
Lasersko odstranjevanje dlak. Za dolgotrajno odstranjevanje poraščenosti.

Hydro2 piling
Hydro2 piling
Neinvaziven, naraven in sproščujoč tretma za pomladitev kože s čudovitimi rezultati: globinsko čiščenje obraza, zmanjšanje aken, vodno dermabrazijo, globoko hidracijo in oksigenacijo, infuzijo hranil/vitaminov/hialuronske kisline/DMAE (lifting), limfno drenažo, pomladitev kože – glajenje drobnih gub, posvetlitev madežev.

HyperVibe
HyperVibe
Revolucionarna vibracijska vadba za učvrstitev in oblikovanje telesa. Preprosto. Učinkovito. Varno.

Vitalizacijska terapija s HiTop
Vitalizacijska terapija s HiTop® za revitalizacijo in regeneracijo telesa. Terapijo priporočamo za blaženje stresnih situacij, pri regeneraciji psihofizične izčrpanosti ali zgolj kot preventivno vitalizacijsko terapijo.


Tehnologija LPG® ENDERMOLOGIJA® je klinično preizkušena tehnologija in znanstveno dokazano rešuje problem kopičenja maščob, celulita in povešene kože.