Estetika

Naša tehnologijaEMBELLA
So neinvazivne terapije za krepitev mišic medeničnega dna s katerimi pomagamo povrniti mišični tonus in moč. Postopki so odlična izbira za ženske in moške vseh starosti, ki želijo rešitev za urinsko inkontinenco in izboljšanje kakovosti življenja.EMContouring
EMcontouring so neinvazivni profesionalni postopki, ki združujejo 2 energiji v enem postopku (sinhronizirano radiofrekvenčno (RF) in visokointenzivno magnetno polje (HIFEM+) za sočasno odstranjevanje maščobe in izgradnjo mišic v 30-minutni terapiji.
Pomagajo pri krepitvi, gradnji, definiciji mišic in izgorevanju maščob na področjih, kjer se običajno nabirajo maščobne obloge, kot so trebuh, roke in stegna. Poleg tega s postopki lahko dosežemo izboljšan tonus zadnjice (dvig zadnjice).


Small Bubble je najodobnejša aparatura za neinvazivno glajenje kože, ki z več tehnologijami združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev, globinsko vlaženje in učvrščevanje kože.

Laser Asclepion MCL 31 Juliet
Laser Asclepion® MCL 31 Juliet se uporablja za zdravljenje stresne urinske inkontinence in sindroma ohlapne, suhe in atrofične nožnice.


Laser Asclepion® MCL 31 Dermablade se uporablja za kirurško odstranjevanje kožnih izrastkov in zdravljenje kože poškodovane od sonca, brazgotin in strij.

Nordlys™ Multi-Application Platfor

Nordlys™ Multi-Application Platform | Candela Medical se uporablja za odpravljanje kožnih neestetizmov: odstranjevanje pigmentnih lezij, odstranjevanje kapilar na obrazu in nogah, strij, brazgotin, bradavic, glivičnih nohtov, aktiničnih keratoz, aken, zdravljenje starajoče kože, gub,…


Ultraformer III® je neinvazivna multifunkcijska naprava, ki uporablja fokusiran ultrazvok pri katerem z isto sondo hkrati delujemo na kožo in podkožje. Z njo izvajamo neinvazivni lifting kože obraza in učvrstimo kožo na telesu. Ultrazvočni nastavki na različnih globinah fokusirano segrejejo majhen volumen kože, kar povzroči krčenje kolagena in spodbudi novotvorbo kolagena.


Tehnologija LPG® ENDERMOLOGIJA® je klinično preizkušena tehnologija in znanstveno dokazano rešuje problem kopičenja maščob, celulita in povešene kože.


Lipocontrast® je kontrastna kriolipoliza, s katero s trojnim termalnim šokom učinkujemo na maščobne celice in povzročimo, da se maščoba utekočini in kristalizira, ter se tako uničijo maščobne celice. Z Lipocontrastom® lahko uničimo maščobne celice na trebuhu, bokih, hrbtu, zadnjici, stegnih, kolenih, rokah, na podbradku in v pasu. S postopkom ne poškodujemo okoliških tkiv, deluje samo na maščobne celice.

 Hiperbarične kisikove terapije (HBOT) so terapije v hiperbarični komori za povečanje koncentracije kisika v  telesu. Zmerno povišan tlak v komori, poveča količino O2, ki oskrbi vsa tkiva v telesu, tudi tiste dele, ki imajo omejen dotok krvi. Poškodovana tkiva prejmejo zaradi dihanja O2 pod tlakom več O2 kot pri normalnem dihanju, kar privede do hitrejšega okrevanja in boljšega počutja.Trening s kisikom (EWOT) je vadba pri kateri dihamo zrak obogaten s kisikom za boljše počutje, učinkovitost in zdravje.


Ellman® radiofrekvenčni aparat uporabljamo za odpravljanje kožnih neestetizmov (kapilare, posamezne dlake, bradavice, fibromi, ostali benigni kožni izrastki).


Za napeto in bolj čvrsto kožo z vidno zglajenimi gubami na obrazu, vratu, dekolteju in hrbtišču rok. Za napeto kožo na rokah, nogah in trebuhu. Brez kirurškega noža ali uporabe injekcij. Napredna radiofrekvenčna tehnologija Ellman® s Pelleve® sistemom.

Napredna radiofrekvenčna tehnologija s Pelleve sistemom
Diodni laser za odstranjevanje dlak. Za dolgotrajno odstranjevanje poraščenosti.

HyperVibe
HyperVibe
Revolucionarna vibracijska vadba za učvrstitev in oblikovanje telesa. Preprosto. Učinkovito. Varno.

Vitalizacijska terapija s HiTop
Vitalizacijska terapija s HiTop® za revitalizacijo in regeneracijo telesa. Terapijo priporočamo za blaženje stresnih situacij, pri regeneraciji psihofizične izčrpanosti ali zgolj kot preventivno vitalizacijsko terapijo.