Soglasje za prejemanje e-novic

1. Prijava/vsebina
S prijavo na e-novice družbe Vid s sedežem na naslovu Ulica Vinka Vodopivca 21, 5000 Nova Gorica, matična številka 5803896, davčna številka 75587807(v nadaljevanju: »VID«), vas bomo obveščali po e-pošti o aktualni ponudbi, posebnih promocijah, kot so posebne ponudbe, popusti ter informacije o izdelkih in storitvah v Medicinsko lepotnem centru (v nadaljevanju: »MLC«) in Centru Vid (v nadaljevanju: »VID«)

Če poleg tega podate privolitev za uporabo svojih osebnih podatkov za namene oglaševalskih in tržnih raziskav (Prijava v program zvestobe s kartico MLC), bodo poslana sporočila temeljila na vaših osebnih interesih (glejte točko 3 dokumenta »Varstvo osebnih podatkov«). Če omenjene privolitve še niste dali oziroma ste jo preklicali, vam bomo pošiljali samo splošna sporočila, ki ne temeljijo na vaših osebnih interesih. Ustrezna storitev se pošlje na e-naslov, ki ste ga navedli.

Spremembe kontaktnih podatkov lahko sporočite storitvenemu centru preko e-pošte: estetika@vid.si.

Družba Vid si pridržuje pravico te storitve omejiti ali ukiniti.

2. Odpoved naročnine
Naročnino na e-novice lahko prekličete kadarkoli tako, da o tem obvestite storitveni center, preko preko e-pošte: estetika@vid.si.

3. Varnost in odgovornost
Odgovornost za zavarovanje dostopa do storitev e-novic in vaših sporočil pred nepooblaščenim dostopom tretjih oseb nosite vi. Družba Vid ne jamči za popolnost, točnost in ažurnost poslanih obvestil, informacij in ponudb. Družba Vid ne odgovarja za vsebino zunanjih spletnih mest, na katera ste lahko napoteni prek e-novic (npr. hiperpovezave).

S podpisom soglašate, da družba družbe Vid s sedežem na naslovu Ulica Vinka Vodopivca 21, 5000 Nova Gorica, matična številka 5803896, davčna številka 75587807 (v nadaljevanju: »VID«), vaš elektronski naslov uporablja za naslednje namene: družba Vid vam bo po e-pošti pošiljala novice o programu zvestobe s kartico zvestobe MLC, informacije o lepoti in zdravju, posebne promocije, kot so posebne ponudbe, popusti ter informacije o izdelkih in storitvah.

Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete tako, da o tem obvestite naš center preko preko e-pošte: estetika@vid.si ali z besedo odjava v povratnem e-poštnem sporočilu e-novic. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.