Novice

Dvignite življenje na višji nivo

04.02.2023

EWOT prinaša več kisika v naše celice. Preplavljanje telesa s kisikom prinese več goriva našim celicam, spodbudi njihove funkcije in izboljša vaše počutje, učinkovitost in zdravje.

Kaj je EWOT?
To vadba oz. trening s kisikom, kar pomeni, da med vadbo dihamo zrak obogaten s kisikom. Vadimo lahko s pomočjo sobnega kolesa, tekaške preproge, eliptičnega trenažerja, steperja, veslaške naprave in podobno. Med aktivnostjo nosimo kisikovo masko, ki pomaga vdihniti kisik in ga hitro poslati do kapilar.

Kakšne so prednosti vadbe s kisikom?
EWOT ima številne prednosti. Na splošno boste postali bolj energična oseba. Vaše celotno telo bo bolje nasičeno s kisikom, zato se boste počutili bolj živahni in manj utrujeni.
Vaš imunski sistem bo dobil prepotrebno okrepitev, saj kisik pod pritiskom izboljša delovanje levkocitov (belih krvničk), ki ščitijo telo pred kužnimi organizmi in se borijo proti nastajajočim okužbam. Če bo telo izpostavljeno mikrobom, se bo bolje branilo. Bolj aktivni in produktivni boste, saj se vašemu telesu ne bo treba boriti z vnetji.
Dihanje zraka obogatenega s kisikom med vadbo povečuje moč in vzdržljivost telesa ter omogoča učinkovito in hitrejšo regeneracijo po treningu ali tekmi.
Lahko vadite dlje časa z večjo močjo, kar pomeni učinkovitejšo vadbo v enakem časovnem okviru. Poleg tega višja vsebnost kisika v krvi pomeni boljše in učinkovitejše delovanje telesa. Ne samo, da je kisik ključnega pomena za podpiranje mišične zmogljivosti med vadbo; vašo vadbo boste lahko bolje izvajali in to z večjo močjo. Povečana oksigenacija vašega telesa pomaga tudi pri procesu okrevanja mišic.

1. Privoščimo si aktiven odmor in hkrati povečajmo svojo učinkovitost!
2. Povečajmo svojo raven energije!
3. Zagotovimo si enostavno in učinkovito vadbo!
4. Dvignimo svojo vadbeno rutino na višjo raven!
5. Postanimo močnejši, hitrejši in bolj osredotočeni!

Share on:

Nazaj