Novice

NOVO v Estetiki – EMBODY za več mišic in manj maščobnih oblog

02.05.2021

EMBODY
EMBODY so profesionalni postopki, ki pomagajo pri krepitvi, gradnji, definiciji mišic in izgorevanju maščob na področjih, kjer se običajno nabirajo maščobne obloge, kot so trebuh in stegna. Poleg tega s postopki lahko dosežemo izboljšan tonus zadnjice (dvig zadnjice).

Kako deluje EMBODY?
EMBODY uporablja usmerjene elektromagnetne valove z visoko intenzivnostjo, ki stimulirajo mišice, da se več kot maksimalno krčijo. Ena terapija ustvari na tisoče močnih mišičnih kontrakcij, ki izboljšajo mišični tonus in istočasno sproščajo iz mišic naravno prisotno kemikalijo v telesu, epinefrin, ki sporoča maščobnim celicam, da se razgradijo. Študije kažejo, da se podkožna trebušna maščoba mesec dni po postopkih v povprečju zmanjša za 19%, šest mesecev po postopkih za 23% in da se za povprečno 15% poveča debelina trebušne mišice dva meseca po postopkih.

Za koga so primerni postopki?
-Postopki so primerni za osebo, ki nima prevelike telesne teže (BMI nad 25),
-nima resnih zdravstvenih stanj in želi oblikovati svoje telo.
Postopki ne smejo nadomestiti vaše redne fizične aktivnosti, ampak vam pomagajo definirati in oblikovati telo in dodatno okrepiti mišice. Postopki se priporočajo tistim, ki imajo na območju terapije centimeter ali manj maščobe. Več kot centimeter je lahko ovira za elektromagnetne impulze te naprave, ki ne dosežejo mišic.

Kako potekajo postopki?
En postopek traja 30 minut. Priporoča se najmanj 4 postopke, dva na teden, ločena na 2 do 3 dni.

Kdaj so vidni rezultati?
Opazne rezultate začnete čutiti kmalu po postopkih, pričakovani rezultati so vidni dva meseca po zadnjem postopku in se izboljšujejo do šest mesecev po postopkih. Rezultat boste obdržali, dokler boste ohranili enak zdrav življenjski slog kot pred postopki. Pridobljeni mišični tonus lahko ohranjate z izbrano vadbo ali vzdrževalnimi EMBODY postopki.

Share on:

Nazaj