Novice

Nordlys CandelaTM

15.05.2020

Nordlys™ Multi-Application Platform | Candela Medical je edinstvena naprava, ki združuje tako lasersko kot IPL medical grade tehnologijo in omogoča, da na izrazito varen in kontroliran način izvajamo zdravljenje, ki ne zahteva daljšega okrevanja. Največja prednost naprave je, da za zdravljenje širokega spektra indikacij:

FOTOPOMLAJEVANJE

REGENERACIJA OD SONCA POŠKODOVANE KOŽE

ŽILNE SPREMEMBE NA OBRAZU – RDEČICA

ŽILNE SPREMEMBE NA NOGAH

ODPRAVA PIGMENTNIH MADEŽEV, potrebujemo le 1 napravo in ne več naprav kot je bilo to v uporabi do sedaj.

V današnjem času, so potencialni pacienti in stranke vedno manj pripravljeni žrtvovati svoj čas za okrevanje, predvsem pa zahtevajo vnaprej znane in predvidljive rezultate. Mnoge učinke in rezultate, ki jih lahko dosegamo z izvajanjem terapij z omenjenim aparatom, do sedaj praktično ni omogočal noben aparat/terapija. Podobne terapije oziroma kombinacije pa se zahtevale mnogo več okrevanja, kar je odvrnitveni dejavnik, ko se pacienti odločajo za tovrstne posege.

Tako v svetu, kot tudi v Sloveniji je v porastu trend neinvazivnega pomlajevanja, s katerim lahko dosegamo oziroma ohranjamo svež in mladosten videz, brez bistvenih sprememb naših značilnih potez. Nordlys nam omogoča širok spekter terapij, saj gre za najkakovostnejšo napravo na trgu.

Share on:

Nazaj