Novice

Naše podjetje je prejelo kristalno priznanje EXCELLENT SME

31.08.2022

Excellent SME je certifikat največje odličnosti. Samo najboljši ga lahko imajo. Imetnik certifikata mora izpolnjevati ene najzahtevnejših finančnih in poslovnih kriterijev, ki jih je postavila po svoji metodologiji skupina Coface in veljajo tako v Sloveniji kot v ostalih sedemdesetih državah, kjer je Coface prisoten.

v torek, 30.8.2022, je bila na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) obeležitev 10. obletnice certifikata Excellent SME Slovenia, ki ga izdaja v sodelovanju z mednarodno družbo Coface in podjetjem Connet,

GZS je podelila priznanja in plakete malim in srednje velikim podjetjem, ki smo imetniki certifikata Excellent SME že deset let in dosegamo najvišje bonitetne ocene v vsem tem obdobju.

Naše podjetje je izmed 42 podjetjih v Sloveniji, ki imajo certifikat že 10 let, eno izmed treh podjetij, ki je prejelo kristalno priznanje, kar pomeni, da imamo 10 let najvišje bonitetne ocene.

Direktorica podjetja Vid d.o.o. je na podelitvi povedala:

“LETOS V MEDICINSKEM CENTRU VID BELEŽIMO 20 LET USPEŠNEGA DELOVANJA V MODERNO ZASNOVANEM ZDRAVSTVENEM CENTRU, KJER Z NAJSODOBNEJŠO TEHNOLOGIJO NUDIMO PACIENTOM VARNE, KAKOVOSTNE, STROKOVNE ZDRAVSTVENE STORITVE IZ NASLOVA OKULISTIKE, DERMATOLOGIJE IN ESTETSKE KIRURGIJE.

LASTNIK ZDRAVNIK FRANC ŠALAMUN JE LETA 1996 ZBRAL POGUM IN SE ODLOČIL ZA SAMOSTOJNO POT V SPECIALISTIČNI OKULISTIČNI DEJAVNOSTI. SČASOMA SE JE OBLIKOVALA EKIPA, KI GRADI SPOŠTLJIVE ODNOSE IN ZAUPANJE.

KLJUB ZDRAVSTVENI IN ENERGETSKI KRIZI IŠČEMO OPTIMALNE REŠITVE ZA NADALJNJI RAZVOJ IN ZADOVOLJSTVO UPORABNIKOV STORITEV.

ZA DOSEGO ZASTAVLJENIH CILJEV JE POMEMBNO MEDPROCESNO SODELOVANJE VSEH STRUKTURNIH SLUŽB.

ZAVEDAMO SE, DA JE VSAK POSAMEZNIK V KOLEKTIVU POMEMBEN, SAJ VISOKO STOPNJO BONITETNE ODLIČNOSTI LAHKO DOSEGAMO LE KOT CELOTA, KAR SE ODRAŽA TUDI V OKVIRU CERTIFIKATA EXCELENT SME ŽE VSEH 10 LET IN S TEM ŠE VEČJEGA ZAUPANJA PACIENTOV.

VSEKAKOR BOMO TUDI V PRIHODNJE S SKRBNOSTJO IZVAJALI NAŠE POSLANSTVO Z ŽELJO OHRANJANJA VISOKE STOPNJE BONITETNE ODLIČNOSTI, SAJ V TEM VIDIMO VELIKE PRILOŽNOSTI.”

Share on:

Nazaj